Vesti

Specijalizovana obuka posrednika-medijacija u privrednim sporovima

By 27/08/2019 9 септембра, 2019 No Comments

ADR Partners u saradnji sa JAMS International organizuje akreditovanu specijalizovanu obuku za posrednike – medijatore u oblasti privrednih sporova.

Obuka će biti organizovana  u periodu od 07.10 – 08.10.2019. godine, u hotelu Park, Njegoševa 2/a, Beograd. Program obuke realizuje se prema sledećem rasporedu:

  • Ponedeljak: 14:45 – 20:00
  • Utorak: 15:00 – 20:00

Cilj obuke: Sticanje specijalizovanih znanja i veština za medijatore – posrednike u rešavanju privrednih sporova, a naročito razvijanje veština za rešavanje kompleksnih privrednih sporova, uključujući i građevinske i finansijske sporove, sporove u oblasti stečaja, kao i različite oblike vansudskog rešavanja sporova u privredi, uključujući korišćenje medijacije pre i u toku arbitražnog postupka. Obuka se organizuje u skladu sa Pravilnikom o programu obuke za posrednika („Službeni glasnik RS“, br.146/14). Pohađanjem ove obuke, licencirani medijatori stiču uverenje o završenih 10 sati stručnog usavršavanja, neophodnih za produženje dozvole za posredovanje.

PREDAVAČI:

  • Blažo Nedić, advokat, regionalni medijator Svetske banke, medijator JAMS International, LLM in Dispute Resolution, Straus Institute, Pepperdine University School of Law
  • Srđan Topalović, dipl.ing. grad, spec. inz.zas.ziv. sred, medijator, FIDIC adjudicator, konsultant na projektima EU, EIB, KfW

i
GOSTUJUĆI PREDAVAČI iz oblasti privrednog prava

 

Kotizacija iznosi 15.950,00 dinara  i obuhvata nastavu, radni materijal i dodatnu literaturu, osveženje tokom 2 dana obuke, kao i Uverenje o završenoj specijalizovanoj obuci. Za članove Nacionalnog udruženja medijatora Srbije kotizacija iznosi 12.950 dinara.

 

Moguće je plaćanje u 2 rate. Plaćanje se može izvršiti u 2 jednake rate – prva rata se uplaćuje prilikom prijavljivanja na obuku, odnosno po dobijanju profakture, i predstavlja potvrdu rezervacije i odustanicu, dok se druga rata može uplatiti najkasnije 3 (tri) dana pre početka seminara.

 

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem prijavnog formulara iz priloga i slanjem na email adresu: info@adrpartners.rs

 

Pozivno pismo privreda – oktobar 2019-pdf

Prijavni formular privreda