Skip to main content
Vesti

Održan akreditovani onlajn trening za medijatore

By 24.06.2022.No Comments

ADR Partners u saradnji sa Partnerima Srbija i uz podršku Nacionalnog udruženja medijatora Srbije,  održali su akreditovani onlajn trening Specijalizovana obuka za posrednike – medijatore  “Napredne veštine pregovaranja i komunikacije u privredi”. Obuka je održana putem Zoom internet platforme, u periodu od 22. do 23. juna 2022. godine.

Na ovoj obuci, 10 medijatora steklo je znanja i veštine potrebne za primenu medijacije u privrednim sporovima a naročito su ovladali naprednim tehnikama (stilovima) komunikacije i pregovaranja, pogodnim za prevazilaženja zastoja i blokada u pregovorima, kao i intervencijama medijatora uključujući  i elemente kognitivne psihologije, u procesu pregovaranja i rešavanja sporova u privredi.

 

Pohađanjem ove obuke, učenici su stekli uverenje o završenih 10 sati stručnog usavršavanja, neophodnih za produženje dozvole za posredovanje.

 

Svim učesnicima obuke omogućen je pristup E-learning platformi, jednistvenom onlajn trening programu, koju su razvili Partneri Srbija za potrebe polaznika svojih obuka.

 

Svojim komentarima iskazanim u anonimnoj evaluaciji, polaznici obuke istakli su zadovoljstvo kvalitetom i sadržajem obuke i dali najviše ocene.

 

Predavači na obuci bili su Dragana Ćuk Milankov, psihološkinja, medijatorka sa liste Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, gostujuća predavačica Centra za posredovanje Crne Gore i Advokatske komore Slovenije., i Blažo Nedić, advokat, međunarodni medijator i konsultant, sertifikovan od strane International Mediation Institute (IMI), regionalni medijator na listi Svetske banke i Ujedinjenih nacija.