Vesti

Nova akreditovana specijalizovana obuka za medijatore – “Napredne veštine pregovaranja i komunikacije u privredi”

By 04/11/2019 No Comments

Usled velikog interesovanja,  sa zadovoljstvom Vas obavešavamo  da ADR Partners u saradnji sa JAMS International organizuje novu akreditovanu specijalizovanu obuku u oblasti stručnog usavršavanja licenciranih medijatora -“Napredne veštine pregovaranja i komunikacije u privredi”.

Cilj obuke: Sticanje specijalizovanih znanja i veština za medijatore – posrednike u rešavanju privrednih sporova, a naročito razvijanje veština pregovaranja i veština konstruktivne komunikacije u privrednim sporovima. Pohađanjem ove obuke, licencirani medijatori stiču uverenje o završenih 10 sati stručnog usavršavanja, neophodnih za produženje dozvole za posredovanje.

Rezultati obuke: Nakon ove obuke, koja se po prvi put organizuje u Srbiji, polaznici će ovladati naprednim tehnikama (stilovima) komunikacije i pregovaranja, pogodnim za prevazilaženja zastoja i blokada u pregovorima, kao i intervencijama medijatora uključujući  i elemente kognitivne psihologije, u procesu pregovaranja i rešavanja sporova u privredi.

Obuka je namenjena medijatorima koji su završili osnovnu obuku za posrednike, kao i advokatima, pravnicima, menadžerima, i drugim zaposlenim u privrednim društvima, javnim preduzećima, institucijama, te javnom i nevladinom sektoru, savetnicima i konsultantima, kao i svima koji su u okviru svojih radnih aktivnosti uključeni u pregovore i rešavanje sporova u privredi.

 

Obuka će biti organizovana  u periodu od 26.11 – 27.11.2019. godine, u Belgrade City Hotelu, Savski trg 7, Beograd. Program obuke realizuje se prema sledećem rasporedu:

  • Utorak: 15:00 – 20:00
  • Sreda: 15:00 – 20:00

 

PREDAVAČI:

  • Dragana Ćuk Milankov, psiholog, medijatorka ADR Partners & Centar za alternativno rešavanje sukoba (CARS); Medijatorka sa liste Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, gostujuća predavačica Centra za posredovanje Crne Gore i Advokatske komore Slovenije.
  • Blažo Nedić, advokat, LLM in Dispute Resolution, Pepperdine University School of Law; IMI sertifikovan medijator, regionalni medijator Svetske banke, medijator sertifikovan od strane JAMS International, ADR Center Global, Privredne komore Srbije i Poverenika za zaštitu ravnopravnosti.

 

Kotizacija iznosi 15.950,00 dinara  i obuhvata nastavu, radni materijal i dodatnu literaturu, osveženje tokom 2 dana obuke, kao i Uverenje o završenoj specijalizovanoj obuci. Za članove Nacionalnog udruženja medijatora Srbije , sa izmirenim članskim doprinosima kotizacija iznosi 12.950 dinara.

 

Moguće je plaćanje u 2 rate. Plaćanje se može izvršiti u 2 jednake rate – prva rata se uplaćuje prilikom prijavljivanja na obuku, odnosno po dobijanju profakture, i predstavlja potvrdu rezervacije i odustanicu, dok se druga rata može uplatiti najkasnije 3 (tri) dana pre početka seminara.

 

Zbog velikog interesovanja za ovu obuku i ograničenog broja polaznika, molimo Vas da svoje učešće potvrdite u najkraćem roku.  Nakon prijavljivanja dobićete informaciju o uplati kotizacije, kao i sve ostale detalje u vezi sa obukom.

 

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem prijavnog formulara iz priloga i slanjem na email adresu: info@adrpartners.rs

Za sva dodatna pitanja i informacije molimo da nas kontaktirate.

Pozivno pismo napredne veštine pregovaranja Nov 26-27 2019 pdf

Prijavni-formular