Skip to main content
Vesti

NAPREDNE VEŠTINE KOMUNIKACIJE I PREGOVARANJA U PRIVREDI

By 01.11.2022.No Comments

ADR Partners d.o.o. u saradnji sa Partnerima Srbija organizuje akreditovani online trening SPECIJALIZOVANA OBUKA ZA MEDIJATORE – POSREDNIKE “NAPREDNE VEŠTINE KOMUNIKACIJE I PREGOVARANJA U PRIVREDI” , 29. i 30. novembra 2022. godine od 15:00 – 20:00 putem ZOOM online platforma

Cilj obuke: Sticanje specijalizovanih znanja i veština za medijatore – posrednike u rešavanju privrednih sporova, a naročito razvijanje veština pregovaranja i veština konstruktivne komunikacije u privrednim sporovima.

Pohađanjem ove obuke, licencirani medijatori stiču uverenje o završenih 10 sati stručnog usavršavanja, neophodnih za produženje dozvole za posredovanje.

Nakon ove obuke, polaznici će ovladati naprednim tehnikama (stilovima) komunikacije i pregovaranja, pogodnim za prevazilaženja zastoja i blokada u pregovorima, kao i intervencijama medijatora uključujući i elemente kognitivne psihologije, u procesu pregovaranja i rešavanja sporova u privredi.

Obuka je namenjena medijatorima koji su završili osnovnu obuku za posrednike, kao i advokatima, pravnicima, menadžerima, i drugim zaposlenim u privrednim društvima, javnim preduzećima, institucijama, te javnom i nevladinom sektoru, savetnicima i konsultantima, kao i svima koji su u okviru svojih radnih aktivnosti uključeni u pregovore i rešavanje sporova u privredi.

PREDAVAČI:

 

  • Dragana Ćuk Milankov, psiholog, medijatorka ADR Partners & Centar za alternativno rešavanje sukoba (CARS); medijatorka sa liste Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, gostujuća predavačica Centra za posredovanje Crne Gore i Advokatske komore Slovenije

 

  • Blažo Nedić, advokat, LLM in Dispute Resolution, Pepperdine University School of Law; IMI sertifikovan medijator, regionalni medijator Svetske banke, medijator sertifikovan od strane JAMS International, ADR Center Global, Privredne komore Srbije i Poverenika za zaštitu ravnopravnosti.

 

Kotizacija za obuku iznosi 14.950 dinara, i obuhvata predavanja, sve materijale i prezentacije u elektronskoj formi, priručnik za stručno usavršavanje medijatora, pristup interaktivnoj E- learning platformi, dodatnu literaturu, kao i Uverenje o završenoj specijalizovanoj obuci.

Za članove  Nacionalnog  udruženja  medijatora  Srbije,  sa  izmirenim  članskim  doprinosima, kotizacija iznosi 11.950 din.

 

Plaćanje se može izvršiti u 2 jednake rate – prva rata se uplaćuje prilikom prijavljivanja na obuku, i predstavlja potvrdu rezervacije i odustanicu, dok se druga rata može uplatiti najkasnije do početka obuke.

 

Napomena*

Obuka sprovodi se putem putem Interneta (onlajn) i to korišćenjem aplikacije „Zoom“. Nakon prijavljivanja, svi polaznici dobiće instrukcije za instaliranje ove besplatne aplikacije kao i sve informacije i podršku neophodnu za pohađanje obuke putem interneta.

Za učešće na obuci svakom polazniku je neophodan računar/tablet sa integrisanim ili eksternim mikrofonom i kamerom (moguće je koristiti i tablet ili mobilni telefon, iako se preporučuje računar sa tastaturom), kao i stabilna internet konekcija.

 

Prijavljivanje se vrši putem linka

 

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011/3231-551 i 011/3231-552

Broj mesta je ograničen.

Zbog velikog interesovanja za ovu obuku i ograničenog broja polaznika, molimo Vas da svoje učešće potvrdite u najkraćem roku. Nakon prijavljivanja dobićete informaciju o uplati kotizacije, kao i sve ostale detalje u vezi sa obukom.