Specijalizovana obuka medijatora – posrednika za privredne sporove

Uncategorized, Uncategorized, Vesti by

ADR Partners d.o.o. u saradnji sa JAMS International organizuje akreditovani trening

SPECIJALIZOVANA OBUKA MEDIJATORA – POSREDNIKA ZA PRIVREDNE SPOROVE

28. februar i 01. mart 2019. godine, 15:00 – 20:00
hotel Zepter, Terazije 10, I sprat, Beograd

Cilj obuke: Sticanje specijalizovanih znanja i veština za medijatore – posrednike u rešavanju privrednih sporova, a naročito razvijanje veština za rešavanje kompleksnih privrednih sporova, uključujući i građevinske i finansijske sporove, sporove u oblasti stečaja, kao i različite oblike vansudskog rešavanja sporova u privredi, uključujući korišćenje medijacije pre i u toku arbitražnog postupka.
Pohađanjem ove obuke, licencirani medijatori stiču uverenje o završenih 10 sati stručnog usavršavanja, neophodnih za produženje dozvole za posredovanje.

PREDAVAČI:

Blažo Nedić, advokat, regionalni medijator Svetske banke, medijator JAMS International, LLM in Dispute Resolution, Straus Institute, Pepperdine University School of Law
Srđan Topalović, dipl.ing. grad, spec. inz.zas.ziv. sred, medijator, FIDIC adjudicator, konsultant na projektima EU, EIB, KfW
i
GOSTUJUĆI PREDAVAČI iz oblasti privrednog prava

Kotizacija za obuku iznosi 14.900 dinara i obuhvata nastavu, radni materijal i dodatnu literaturu, osveženje tokom 2 dana obuke, kao i Uverenje o završenoj specijalizovanoj obuci.

Za članove Nacionalnog udruženja medijatora Srbije kotizacija iznosi 11.900 dinara.

Plaćanje se može izvršiti u 2 jednake rate – prva rata se uplaćuje prilikom prijavljivanja na obuku, i predstavlja potvrdu rezervacije i odustanicu, dok se druga rata može uplatiti najkasnije do početka obuke.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara u prilogu i slanjem na e-mail adresu: info@adrpartners.rs

PRIJAVNI FORMULAR (.word)

POZIVNO PISMO (.pdf)

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011/3231-552