Medijacija i rešavanje sporova

by

ADR Partners je prvo privredno društvo u Srbiji registrovano za pružanje usluga iz oblasti medijacije i vansudskog rešavanja sporova. Naši medijatori su licencirani, a treneri akreditovani od strane Ministarstva pravde Republike Srbije. Naši konsultanti imaju preko 20 godina iskustva i sertfikovani su od strane Svetske banke, American Bar Association (ABA), JAMS (USA), ACR (USA), ADR Grupe (UK), Privredne komore Srbije, Poverenika za zaštitu ravnopravnosti Republike Srbije.

Naši partneri  i klijenti su privredna društva, advokatske kancelarije, osiguravajuće kuće, banke, državni organi i lokalne samouprave, medijske kuće, profesionalna udruženja, nevladine organizacije i građani. Nudimo usluge medijacije i rešavanja sporova u privrednim, imovinskim, korporativnim, porodičnim, radnim, upravnim, komšijskim, i svim drugim sporovima u kojima strane mogu slobodno raspolagati svojim zahtevima, u skladu sa zakonom koji reguliše oblast medijacije.

ADR Partners su licencirani od strane JAMS International, najveće organizacije za pružanje usluga alternativnog rešavanja sporova u svetu. Sa preko 300 prestižnih medijatora i arbitara, JAMS je specijalizovan za rešavanje kompleksnih privrednih, imovinskih i drugih sporova u skladu sa najvišim profesionalnim standardima u ovoj oblasti.

Pozovite nas za objektvnu, poverljivu, brzu i besplatnu konsultaciju da li je vaš slučaj pogodan za rešavanje putem medijacije, kao i za sve ostale informacije o uslugama koje pružamo! 

ADR Partners d.o.o.
Poslovni Centar UŠĆE, Bulevar Mihaila Pupina 6
11070 Novi Beograd, Srbija
Tel: 011/3231 551, 3231 552;
Mobilni: 069/100 8000
info@adrpartners.rs
www.adrpartners.rs